- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red@Arc
tag
válasz
Motion_Blur #455 üzenetére
OK! Akkor, hogy csináljam?
-
Red@Arc
tag
válasz
Avicularia #450 üzenetére
Nem. Fórumon olvastam, hogy pl. paint-tel készítsünk egy sima fekete képet, amit ha kivetítünk teljes képernyőre jól látható a bevilágítás.
-
Red@Arc
tag
válasz
Avicularia #433 üzenetére
Ez enyémnek ilyen a háttér feketéje [link]
Nem azt mondom, hogy teljesen homogén, de jobbnak tűnik.
Szerintetek digi fényképezővel vagy képlopóval készített képek az élethűbbek?
[Szerkesztve] -
Red@Arc
tag
Tervek szerint a hétvégén meglesz a részletesebb beszámoló, addig is néhány kép a Nokia Monitor Test progi segítségével (FastStoneCapture-rel készítve):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ja, amúgy azt mondom tökéletes a monitor, csak ajánlani tudom.
A képeket célszerű kimenteni és teljes képernyős üzemmódban nézni, így a fekete képnél látszik a bevilágítás nagysága is.
[Szerkesztve] -
Red@Arc
tag
Ma vettem egy Dell E228WFP-t a Senorgnál 76-ért.10-kor telefonon megrendeltem, 12-kor már az enyém volt. A választásom azért esett rá, mert egész jó teszteket olvastam róla (pl. PRAD), illetve a külföldi fórumozók nagytöbbsége is elégedetten nyilatkozott róla. Sokáig a 226bw volt a favorit, de a lutri panel miatt lemondtam róla. A Dell ára pedig elég meggyőző. Tipikusan átlagos felhasználó vagyok: netezem, szövegszerkesztek, filmet nézek és néha-néha játszom. Ebből a megfontolásból csak TN-panelesben gondolkodtam.
Este gyorsan összeraktam és már használhattam is, drivert a mellékelt CD-ről nem is telepítettem, mert a kártyám (7900GS 256 MB) támogatja a natív felbontást. Első tapasztalataim nagyon jók: pixelhibamentes, letisztult tiszta dizájn, szép képek (jó, tudom ez nagyon is szubjektív), minimális bevilágítás alul-felül. Persze a gyári beállítások egy kissé vadak voltak, de gyorsan húztam (vissza) rajta minden teljesség nélkül. A hatalmas felület szuper, több alkalmazást (böngésző, TV, Sidebar) egyszerre futtathatok különösebb engedmény nélkül. Filmezéskor a gyári DVD-k nagyon szépek, olyan részletek is előjöttek, amelyeket a 17-es Samsung 710N monitoron nem láttam. Játékok közül a GrandPrix4-et és a Carbont próbáltam ki egy-két kör erejéig (egyelőre). A wide előnye itt is érezhető, többet látni a játékból. A játékok felbontásával még nem játszogattam. Összességében elégedett vagyok, nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged