- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
hello
Nem tudom pontosan, de sztem a mai monitoroknál ezekkel a fényerő értékekkel nem kell foglalkozni, úgyis leveszed 60%-ra vagy kiégeti a szemed a fehér
Dinamikus kontraszttal nem kell foglalkozni nem jó semmire csak váltogatja a fényerőt.
A válaszidővel sem kell foglalkozni 5ms már tökéletes, magasabbat meg sztem nem is lehet kapni.
Olyat érdemes venni ami menő itt a ph-n, tetszik a kinézete és van rá pixelhiba gari, én is ezért vettem a samsungot és nem bántam meg röviden ennyi. -
fradi81
veterán
válasz
dangerzone #12869 üzenetére
A megrendelt áron kapod sztem.
-
fradi81
veterán
Attól függ mennyi pénzed van rá
1000 szokott lenni a kontraszt az bőven elég a dinamikussal meg nem kell foglalkozni. -
fradi81
veterán
válasz
dangerzone #12719 üzenetére
Ha elég akkor méret, akkor én inkább vennék egy samsungot
-
fradi81
veterán
Ennyit a logikról, -2 év gari nagy rizikó.
-
fradi81
veterán
válasz
old_artist #11612 üzenetére
Nekem nincs, csak azért érdekel mert 2232bw-nél 10K-val drágább, és ha ott már jó lenne a dinamikis kontraszt, elgondolkodnék rajta hogy inkább azt vegyem de akkor mégse
-
fradi81
veterán
A 20000-es dinamikus kontraszt se jó semmire, vagy azt már van értelme bekapcsolni a t220-nál?
-
fradi81
veterán
DVI kábelből mindegy milyet veszek? Régebben azt olvastam nem mindegyik kompatibilis...
Ati x1950 és samsung 2232bw közé kéne. -
fradi81
veterán
Úgy döntöttem 2232bw-t veszek. Mindenhol samsung panellel árulják? Érdemes kihozatni vagy jobb ha elmegyek és megnézzük van-e pixelhiba?
-
fradi81
veterán
hali, hol lehet venni pesten monitort ingyen hitelre? köszi
-
fradi81
veterán
Minden olcsó tft-be tn panel van, vagy csak ezekbe a nagyobb wideokban? Mert pl haverom monitorjának(940BF) jó a képe, bevilágítást se láttam rajta.
-
fradi81
veterán
Elolvastam a fórum első felét, és arra jutottam én nem veszek 22'' TFT-t, mert nem jók. Majd ha lesznek jobb panellel építettek 80.000 körül majd akkor, addig a gépet fejlesztem inkább
-
fradi81
veterán
Még valami, pl egy 19-es widescreen moncsi függőlegesen ugyanolyan magas mint egy 19-es crt csak szélesebb?
-
fradi81
veterán
Hali
most nem olvasom el azt a párezer hozzászólást majd holnap átfutom.
Vennék egy 20''os szélesvásznút a mostani 19''-es crt helyett, amivel semmi bajom, de nehezen mozgatható, és filmnézésre nem jó csak közelről, mert hiába nagy, a képernyő fele feketeség.
Tv adás képe hogy jelenik meg? (tvtuner)
A játékokkal mi a helyzet? kinyújta? vagy oldalt fekete csík? egyik se az igazi
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged