- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
csige791 #14454 üzenetére
Én a helyedben biztos megnéznék egy ilyen "gamer" LCD-t, hogy mégis milyen. A 120hz-es változatokon már lehet, hogy nem látnánk a különbséget a crt-hez képest. Nem igazán tudom, hogy egy "fullos" crt elérné-e egy ilyen "gamer LCD képminőségét. Meg szerintem a szemed is jobban bántaná a crt, de amúgy én is gondolkoztam már rajta, hogy visszaállok crt-re, csak itthon egy kőkorszaki darab van, ami ráadásul még nem is sík képcsöves.
Sokkal folyamatosabb a kép rajta, mint az lcd-men, de -valamit valamiért alapon- a képminősége szabályosan ronda.
-
Zoli83
tag
válasz
csige791 #14452 üzenetére
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben járok, csak én fps játékkal játszom! Bár nekem elég lenne 22" vagy ettől kisebb monitor. Ahogy keresgettem neten, mint "gamer monitor" erre bukkantam: [link] . Ez a teszt alapján az LG W2363V-t mindenképp kipróbálnám, a másik jelöltem a Samsung 2233RZ lenne, valamint a Iiyama ProLite monitorokkal szemezgetnék. Majd írj privit, ha megtaláltad az igazit!Kicsit gondolkozok rajta, hogy visszaálljak-e CRT-re, mert nagyon idegesít az LCD-s lagg, csak crt-n olyan ronda a képminőség, hogy azzal meg azért nem tudok embert lőni.
-
Zoli83
tag
válasz
Lacusch69 #14450 üzenetére
Köszi! Hajamra is kenhetem?
Cod4-nél vannak olyan ugrások, amiket csak 250 fps-el lehet kivitelezni, folyamatosabb a mozgás, a 125 fps-hez képest is, valamint 250 fps-el jobban lehet irányítani a karaktert levegőben.
Én is néztem már youtube-on tesztet, 120 hz-es crt-t és egy 120 hz-es lcd-t tettek egymás mellé és úgy játszott a srác. Na most ugye youtube-on nem igazán látni különbséget a kettő között a folyamatosságot nézve. Esetleg valaki látott már így "élőben" egymás mellett két ilyen monitort esetleg volt egymás után két ilyenje? Tudom, hogy más technológia, de a 120hz-es lcd olyan, mint a 120 hz-es crt, a képfrissítést, laggot tekintve? Valaki homályosítson már fel lécci!
-
Zoli83
tag
válasz
KAMELOT #14448 üzenetére
Szia!
Én sokáig crt monitoron játszottam, ez az első lcd monitorom, de már másfél éve nem tudom megszokni. Vannak lassabb lcd monitorok, az enyém például van amikor kb 30ms-es késést produkál és ez fps játékokban nagyon meglátszik. Lehet a tied "gyorsabb" monitor és azért nem látod, úgy néz ki olyan szerencsém van, hogy sikerült kifogni a legalkalmatlanabb monitort játékra.Az fps-el amúgy nincsen gondom, mert fix 250 (cod4-el játszok és itt ez a max megengedett) fps. Nem ragaszkodnék a Samsunghoz, csak úgy láttam, hogy gamer oldalakon ezt ajánlották sokan.
-
Zoli83
tag
válasz
Zoli83 #14444 üzenetére
Utánaolvastam kicsit, és a legtöbb játékkal foglalkozó oldalon a [Samsung 2233RZ] -t ajánlják. Van valakinek ilyen, ez már elég jó lenne fps játékokra?
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Samsung 2232BW monitorom, de játékok alatt nagyon laggol. Főleg fps játékokkal játszom, mivel előtte crt monitorom volt nagyon zavar ez a lagg. CRT monitorral nagyon jó, folyamatos volt a kép -persze a minőség meg sem közelíti az lcd-ét-, de az lcd meg laggol. Melyik most a legjobb "gamer" monitor, a 120hz-es új, lcd monitorok már megközelítik a crt-k "laggmentességét"?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged