Hirdetés
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Tema
csendes tag
Cso,
Ha mar ilyen ''mi lenne ha'' hangulatu ez a topik,gondoltam megkerdezem.
Mi lenne ha adnatok masfel megab tarhelyet minden (m)embernek (vagy csak annak aki megerdemli)es igy kepekkel es ikonokkal is alatamaszthatnank a mondanivalonkat.
Gondolom teknikailag es anyagilag sem egyszeru huzas,de megerne.;) -
morzsa
aktív tag
Most olvstam, hogy ''a kedvenc RENDELŐS nagykerünkben'' (vagy valami ilyesmi) ennyi meg ennyi a Radeon X. Mi lenne, ha a weboltban lehetne rendelni ebből a nagykerből?
-
Igazatok van (''Hét hardvere'' a weboltban), és idővel meg is fogjuk csinálni. De ez nem olyan egyszerű, hogy betesszük, és kész, mert a garancia miatt az egész komponens-biznic kicsit más ''bukéjú'', mint a perifériák.
A WEBolt most alszik, de hamarosan felébresztjük téli álmából, és akkor elég ütős lesz, remélhetőleg. -
guest
veterán
Esetleg Leadtek gef2Ti kartyat(Kelly-nel akcios) nem arulnatok?!
-
morzsa
aktív tag
Prohardver stáb,
Lehet, hogy volt már szó róla, de miért nem áruljátok a WEBoltban a hónap hardverét(,hardvereit)?
morzsa -
McJames
senior tag
Egyetértek az előttem szólóval.
Nekem is kell hitelesen - dícséret volt na! :D - kipróbált szériából származó SD vagy DDR-RAM. -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem RAM-ot kéne árulnotok! Jó kis Infineon-, Hyundai- meg Micronokat. Az tuti fogyna, legalábbis abból következtetve, hogy bárhányszor feltűnt egy gép a ''Piazzá''-n amiben jól húzható RAM volt, arra azonnal volt vevő! És mi, ''átalgemberek'', elég nehezen találunk pl. Infineont :(
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA V
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jogász topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest