Új hozzászólás Aktív témák
-
skera
tag
válasz
Mr-Pamacs #430 üzenetére
Kb 3 éve használom a PHP-t, ezalatt 1-2 dologba belekezdtem (fórumrendszer, portálrendszer, stb), csak hát az élet meg a Counter-Strike közbeszólt
és ezeket elhanyagoltam. Most pedig úgy döntöttem, hogy ezeket újra elkezdem megírni és ezért csináltam ezt az oldalt. Tehát nem csak úgy céltalanul fog tengődni
Egyébként meg azért ilyen kezdetleges, mert most jött ki a ''kemencéből'', frissen sülve -
cucka
addikt
válasz
Mr-Pamacs #426 üzenetére
első blikkre:
- júzer tulajdonságai máshogy nyílnak meg, ha a topikok listájában klikkelek (popup) és máshogy, ha egy fórumtémából klikkelek a nevére (nem popup).
- mi a túróért kell percenként frissíteni az oldalt? szerintem rohadt idegesítő.
- van olyan eleme a fórumodnak, ami saját ötlet és nem a ph! fórumról nyúltad?
- dizájnon lehetne még dolgozni kicsit.
- ''ötletekhez'' menüpontban hiába klikkelgetek, nem történik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest