- Yettel topik
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ha biztos akarsz lenni, hogy a saját hajódat viszed küldetésre, akkor muszáj szólózni. Ezt így nem nagyon tudom hová tenni, ahogy azt sem, hogy elmegy a host, és ottmaradunk a map-en térkép railjack nélkül. Vagy ott van ugye a railjack, de a navigációhoz nem lehet hozzáférni, így csak az abort marad.
Meg bírom érteni a frusztrációt, azonban nekem alapvetően tetszene az összképen a változtatás. Igaz, korábban csak az Earth Proximáig jutottam, tovább nem. Azt nem szerettem benne, hogy sosem talált csapatot, vagy ha nagy nehezen igen, akkor sem mindig tudtam hozzá csatlakozni. Hosszú töltési időkkel és bug hegyekkel.
A Skirmish mód is alapvetően hamar unalmassá vált, így kénytelen kelletlen otthagytam azt a részét. Dirac-om sem nagyon volt, az Endo viszont hegyekben áll.Intrinsic az szerintem nem veszett 6-6-6-6-ról osztottam újra 6-6-6-6-4-re (volt még valamennyi korábbról). Most 6-7-7-6-6-ig húztam.
A játékmódoknak vannak még gyermekbetegségei rendesen, nem tudom, mennyi idő lesz, amíg kikalapálják. Ezt így konzolra biztos nem lehet, mert abból össznépi hörgés lesz, teljesen érthetően. Az eddig küldiknek (tegnap este és ma reggel játszottam kb. 2-2 órát vele) az egyharmad része bebugolt.
Azon én is elgondolkodtam már a legelején, amit itt elpanaszoltál, hogy a "régi" railjack-eseknek 6 repair drónnal meg egy legendary core-ral kiszúrták a szemét (ha jól vettem ki a klántagok panaszaiból), oszt annyi. Modosítva viszont nem sokáig tartott felhúzgálni mindent, így szinte majdnem ott vagyok, mintha végigtoltam volna a korábbit. Vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivaldi (böngésző)
- Építő/felújító topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest