- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest