- iOS alkalmazások
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Az, hogy azért fizet valaki, hogy ne kelljen játszania az részben nem annyira rossz. Kikerülöd, hogy ne az unalmas Grind menjen éjjel-nappal. Még fiatal voltam és volt időm elvoltam vele, de most, hogy örülök, ha 1 órám van játszani nem igazán akarok Eidolon-t vadászni, hogy fél év alatt legyen egy maxos Arcane. Akkor még mindig értelmesebb Plat-ot farmolni. Vagy 1 óra túlóra és veszek plat-ot.
A baj ott kezdődik, hogy kell is az ilyen, hogy lehessen skip-pelni bizonyos grind részeket, mert a content nem kielégítő. Az kéne, hogy több és több lehetőséget adni, hogy megszerezzünk valamit. Pl. ne csak Eidolon meg Plat legyen az Arcane-ek megszerzési módja, adjanak még valamit hozzá, ami élvezetes és ami nem Event és időhöz kötött. Eidolon vadászat egyébként szerintem felettébb élvezetes, sok gyakorlás kell hozzá, nem úgy, mint a sima Mission-ök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- HP Probook akciós áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest