Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Az, hogy azért fizet valaki, hogy ne kelljen játszania az részben nem annyira rossz. Kikerülöd, hogy ne az unalmas Grind menjen éjjel-nappal. Még fiatal voltam és volt időm elvoltam vele, de most, hogy örülök, ha 1 órám van játszani nem igazán akarok Eidolon-t vadászni, hogy fél év alatt legyen egy maxos Arcane. Akkor még mindig értelmesebb Plat-ot farmolni. Vagy 1 óra túlóra és veszek plat-ot.
A baj ott kezdődik, hogy kell is az ilyen, hogy lehessen skip-pelni bizonyos grind részeket, mert a content nem kielégítő. Az kéne, hogy több és több lehetőséget adni, hogy megszerezzünk valamit. Pl. ne csak Eidolon meg Plat legyen az Arcane-ek megszerzési módja, adjanak még valamit hozzá, ami élvezetes és ami nem Event és időhöz kötött. Eidolon vadászat egyébként szerintem felettébb élvezetes, sok gyakorlás kell hozzá, nem úgy, mint a sima Mission-ök.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest