Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
shieldre nagyon kevés frame-nál lehet/érdemes gyúrni. Magasabb szinteken annyi a csapda, meg a nullifier, h értelmetlen, lepöttyintik azonnal.
Ha klánban vagy, akkor dojobol kiveszel egy halom fegyót, legyártod, felhúzod és kész az MR akármennyi. Utána nincs akadály. Ezt csináltam én is: volt píz booster (vettem is és hétvégi boost is volt, stackelődik...), indexen behúztam egy valag lóvét, majd bevásároltam dojoban. Még most is van 80 mutagen BP-m, meg ilyesmik, amik fogynak. Illetve megvettem minden fegyót, warframeot.Majd elkezdtem legyártani... meg farmolni, ami még nem volt hozzá. Rengeteg mutagen és fieldron kell. Invasionokból és építeni is. Utána amikor lett Affinity booster, akkor húztam őket. Ki is próbáltam mindet, ami nem tetszett, az kuka, de sokat megtartottam és krumpliztam is -ehhez meg nightwave kell.
Sok idő ráment, de hamar átugrottam a lvl 7-16 szintet. Mondjuk MR 7-9-en sokat időztem, nem volt kedvem és türelmem vmelyik teszthez, ilyen ugrálós volt. MR pont nem veszett el mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology routerek
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest