- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Be vannak már vagy legalábbis voltak formázva a fegyvereim és framjeim és van még tartalékba 47db BP + kész forma. Mielőtt abba hagytam eldobtam adtam mindent ami nem lett rendesen megcsinálva. A Paris Prime is azért low lvl mert forma resizte. Orokin is bennük volt a 2x annyi mod pontért.
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.Fegyverek közül akkor a BoltorP + SomaP páros maradhat? Nagyon szerettem főleg ha volt mellé OrthosP és Armstrung (robbanó töltetes secondary nem tudom így írjuk e fejből).
Cuccokat is csekkolom akkor, elég régi cuccokal vagyok tele tuti a java már rég vaultos anno emlékszem a Paris Prime egyes részeit sem volt túl könnyű kiszedni.
Plat tipet is köszönöm!
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.ViZion Köszönöm!
A P2W-é válástól tartottam de akkor nem lett túl "drága" a játék azóta sem ez jó hír.Köszi akkor maradok Ash-nél, esetleg a Nekros Primet megéri megépíteni?
Loki már nem életképes? Nagyon szerettem már csak a külseje miatt is Exca Prime után szerintem a legszebb frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.