Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Be vannak már vagy legalábbis voltak formázva a fegyvereim és framjeim és van még tartalékba 47db BP + kész forma. Mielőtt abba hagytam eldobtam adtam mindent ami nem lett rendesen megcsinálva. A Paris Prime is azért low lvl mert forma resizte. Orokin is bennük volt a 2x annyi mod pontért.
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.Fegyverek közül akkor a BoltorP + SomaP páros maradhat? Nagyon szerettem főleg ha volt mellé OrthosP és Armstrung (robbanó töltetes secondary nem tudom így írjuk e fejből).
Cuccokat is csekkolom akkor, elég régi cuccokal vagyok tele tuti a java már rég vaultos anno emlékszem a Paris Prime egyes részeit sem volt túl könnyű kiszedni.
Plat tipet is köszönöm!
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.ViZion Köszönöm!
A P2W-é válástól tartottam de akkor nem lett túl "drága" a játék azóta sem ez jó hír.Köszi akkor maradok Ash-nél, esetleg a Nekros Primet megéri megépíteni?
Loki már nem életképes? Nagyon szerettem már csak a külseje miatt is Exca Prime után szerintem a legszebb frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.