- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#6574 s4hu|SyD^:
pedig fegyókat kipróbálni jó dolog, én szeretem. Igen, a krumpli+forma dolog az tényleg csak arra, ami nagyon jó, vagy nagyon tetszik. Kiszedtem a Dera Vandal-t, a Supra vandal ez, gyerekeknek. Elég jó, de a supra mellett nekem nem maradhat, nincs igazán helyem.
Elkészült az emlegetett [link] is. Háááát... amúgy sem szeretem a dobós melee-ket, ez se lett a kedvencem. Közelre elmenne, de botrányosan szerény a range. Magas status, ennyi.#6577 khalox:
nekem Ash prime tovább láthatatlan, mint Loki prime... Ivara-val a bajom, h ha láthatatlan, akkor nem tud támadni. De nem sokat használtam. Másik, Ash passzívjai:
"Any Slash Procs inflicted by Ash (from both weapons and abilities) deal 25% more damage and last 50% longer."
Ezért is passzol nekem, kardozok. Még több dmg nem árthat.#6575 5150head:
Sanctuary host migrálással nincs baj, sőt, lekopogom, h mostanában indexen és küldikben sincs. Legutóbb akkor volt, mikor klános sráccal vaultra ment a csapat, lehet, h neki volt a net bajos, de azért ehhh... Azt tutira nem kaptam meg sajnos.anubys1984: launcher ha indul, ott a fogaskerékkel tudod ellenőriztetni a letöltött cuccot, stb. Azokat futtasd, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hardcore café
- Opel topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest