Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Olyan kérédsem, lenne, hogy hogyan lehet erősödni a játékban? Azután, hogy a frame és a fegyver is elérte a lvl30-at, és bepakoltam a modokat a határig, amíg engedi, hogy tudok erősödni? Jupiteren még úgy ahogy hamar hal az ellen, de most, hogy bedobja néha azt a 3 lvl40 szintű enemit (Grustrag), azok úgy ölnek meg ahogy nem akarnak. Míg más playerek, szinte 1 hitelnek minden enemit, néha képeséggel a fél mapot is.
Nemtudom melyik frame melyik képessége, de pirosas árnyalatű örvényre hasonlító képesség, melynek nekisétálva egyszerűen meghalt minden enemy. Nem csinált semmit a gyerek, csak def missionnál áltt a targeten és mikor jött az enemy minden meghalt. Én meg Trinity Prime-ban meg néha tudok healelni... ennyi.Meg valami nem értettem. A promo kódos heat swordot használtam, de lecseréltem egy bot fegyverre (Amphis), aminél szinte minden stat zöld volt. Én ezt úgy véltem, hogy akkor elvileg jobb is mint a heat sword. ennek ellenére jóval kevesebbet sebzek vele. Attack speedje is nagyobb, mégis úgy tűnik, mintha lassabban ütne. Meg mintha a heat swordbe sokkat több pontnyi mod férne el.
Szindikátusoknál hogy lehet "pontokat" szerezni? Kipróbáltam, hogy a New Loka-nak adtam valami lóvét, meg itemet, de nem történt semmi. A másik fülön, ahol meg venni lehetne modokat, ott sem enged semmit se venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes webtárhely
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Starlink
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs