Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Na raneztem tegnap az ujdonsagokra, hat vannak rendesen, erdekes ez az uj upgrade rendszer. Ahogy neztem figyelni kell melyik slotba rakod a cuccokat, attol fuggoen hova rakod oket atvalt pirosba vagy kekbe es megjelenik egy szam mellette, meg par slotnal vannak valami jelek is, ha valaki rajon vagy utana olvas mit hova erdemes pakolni legyen szives ossza meg, mert ezt meg nem nagyon vagom es szerintem nem vagyok egyedul.

Ja a masik, hogy szokatlanul sokat bugolt a jatek, nem tudtam kuldetest befejezni, kifagyott, laggolt, nem talalt meccset, ti tapasztaltok hasonlo jelensegeket?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest