Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#1397) tomsics: Nincs mit.
Közben rájöttem, hogy igazából bármelyik magasszintű defense pálya jó hozzá, csak megfelelő csapat kell, akik sokáig bírják. Infestedek ellen nagyon kell egy Vauban meg Nova a csapatba, Corpus és Greener ellen meg leginkább a Frost nélkülözhetetlen.(#1398) MichaelSD: Szerintem abba külön erőforrásokat ölnek, hogy senki se azt kapja, amire szüksége van.

(#1400) Viper26: Az új patch-el nagyon sok mindent elcsesztek a játékban sajnos. Már egy hajszál választott el, hogy vegyek platinumot, de most valahogy örülök, hogy nem tettem. Nagyon unbalanced lett és sok a bug. Erre csak rátesz, hogy ugyanolyan unfair módon sorsolja ki a jutalmakat, mint régen ami ezekkel a nehezítésekkel rengeteget ront a játékélményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben rájöttem, hogy igazából bármelyik magasszintű defense pálya jó hozzá, csak megfelelő csapat kell, akik sokáig bírják. Infestedek ellen nagyon kell egy Vauban meg Nova a csapatba, Corpus és Greener ellen meg leginkább a Frost nélkülözhetetlen.