- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
ByB
addikt
Eladva, zárható!!!
-
ByB
addikt
Kép ment mindenkinek aki kért!!!
-
mark83bp
tag
hy BYB...
NAGYON érdekelne a fülesed..még nem kelt el?
mikor tudunk összefutni?te is pesti vagy ugye?
remélem jol irtam ki a mailcimedet,mert más adatot nem találtam..
ha nem kaptad meg a mailt akkor adj elérhetőséget...előre is thanks
Márk -
ByB
addikt
Este csinálok képeket és akik kértek, azoknak küldök!!!
-
::Geri::
tag
Köszönöm a leírást. Túl szépen hangzik
Neked is ez van ezek szerint ? Na ha minden jól megy ma megveszem a D750i-t, adok neki pár napot - a fülesnek - és ha nem nyeri meg a tetszésemet akkor jön az új füllentő.
A külvilág kizárás nem baj, ha zenél az ember akkor csak a zene legyen. A hangzás nagyon fontos, a mélyek tipikus említése is, pedig nem hallgatok tüctüc zenét, de egy ernyedt cincogó gitárnál nincs rosszabb -
ByB
addikt
válasz
makkocska #11 üzenetére
Emailbe tudok küldeni képet, de röviden leírva - sniccerrel finoman lefejtettem a gilisztát, nem volt nehéz! Alatta ugyanazok a szürke zsinórok, amik középen vannak összeforrasztva, s minderre egy ellenálló átlátszó műanyag réteg van ráolvasztva! S hogy mitől lehet formázni? Egy fém száltól, ami szintén az átlátszó fólia alatt lapul!
Röviden ennyi!!!
De most tényleg UP!!! Vegyétek meg végre mára... -
ByB
addikt
Teljesen egyetértek! Nekem még nem volt ilyen jó fülhallgatóm (Fejhallgató más tészta!), beleértve a Sennheisereket is... Nem lehet egy lapon említeni a K750i-hez járóval, az telefonáláshoz jó, ez pedig zenehallgatáshoz! (Nem vicc, hogy a Sony csúcsfülesének átmatricázott változata!) Egyetlen hátránya talán, a külvilág zajainak túlzott kizárása, szóval tömegközlekedés közben figyelni kell!!!
-
Viktor77
titán
Nincs mit titkolni, leírhatná ide is.
Ilyet még nem hallottál az tuti. Olyan basszusa van, amilyen semelyik másik fülhallgatónak nincs. Gyönyörűen szól. Zajkiszűrésről annyit, hogy ha otthon felteszed, hallod ahogy veszed a levegőt, mintha magadat hallanád belülről. Érdekes érzés. A metró zaját is nagyon jól elnyomja. -
::Geri::
tag
Én csak annyit kérdeznék - ha pr/marketing eladás miatt nem írnád ide őszintén akkor magánba írd meg
- hogy mennyiben különbözik a gyári K750i/D750i sztereo fülesétől ? Hangzásilag, stb, utcai zörejkiszűrésileg.. Köszönöm.
-
makkocska
csendes tag
Egy képet tudnál mutatni milyen giliszta nélkül?
Ugyanis én is szeretném levágni és nemtom hogy néz ki giliszta nélkül
Rejtett Up -
ByB
addikt
-
ByB
addikt
jó éjt
-
ByB
addikt
A vezetéken tarkónál volt egy kb fél centiméter átmérőjű gumigiliszta, ami elvileg felveszi a nyakad formáját és kényelmessé teszi a hordását! De ez kama, marhára zavaró! (Ezért szedtem le!) Azért adom el, mert az SE is belátta, hogy ez rossz megoldás, ezért kiadott egy módosított variációt... De van olyan is akit ez nem zavar hordásban, nekik árulom az enyém!
-
ByB
addikt
yeppp
-
ByB
addikt
Tsiao!
A W800i-hez járó füles eladő!!! Bővebben: link
Ez elvileg a gumis kiadás, de mivel engem nagyon zavart, ezért leszedtem róla! Teljesen hibátlan állapotban van annyi, hogy látszik a zsinórok forrasztása, de az is be van burkolva, tehát semmi probléma vele!
irányár - 4500 Ft
üdv
Binsz
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest