- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Most szereztem egy Club3D R9 280X RoyalQueen videokártyát. Az egyetlen gondom vele, hogy memóriákon nincs direkt hűtés. Szabadon vannak és csak a ventik hűtik. A probléma, hogy memória előszeretettel megy maxon böngészés közben is amikor a ventik nem olyan aktívak. Érdemes lenne undeclockolni memóriákat? Ha igen, mennyire? Valahol olvastam memóriát nem olyan egyértelmű underclockolni, azaz többet árthatok mint nyerek, instabillá válhat.
Egyáltalán mennyire gond, hogy nincs direkt hűtés rajtuk? Mennyire melegszenek vram-ok?
Gondoltam ramsünikre, de néhány helyen alig van 3mm vastagság, oda nem férne el egy olyan.
Egyéb megoldás, vagy hagyjam a csudába?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest