Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
Copy and Paste-t használok mindig és nem Drag and Drop-ot.
Én is gondoltam a jogosultságra és beállítottam a VMware-nek kiosztott Shared Folder-hez kijelölt mappán, hogy a VMware-nek teljes jogosultsága legyen, de így sem műkszik. Ráadásul amikor rátoltam a jogosultságot a mappára tiltakozott mappában lévő fájlok hozzáférése miatt, ami szintén érthetetlen. Azok egyszerű képek mindenféle tiltás stb... nélkül. És a Host-on gond nélül mozgatok a mappából ki-be. Csak a VMware-n lévő Guest-en nem megy.
És a VMware-ben a Guest Isolation-ben engedélyezve van a Drag and Drop és a Copy and Paste is.
Nem tudom mi lehet a gond. -
FixY67
senior tag
Nah... jól elbeszélgetek magammal.

A problémák egy részére fény derült: rövid volt a terminálprogi buffere, az ismerős sorok láttán azt hittem, csak 2-3 processz maradt le a listáról, ehelyett kb. a processzek fele, köztük a vmware is. OK, szokás szerint figyelmetlen voltam.
Nade... elmegy a ****ba az az igentisztelt programozó, aki annyit nem képes megcsinálni, hogy a duplikált indítást megakadályozza! És OK, nem indul el, de hogy ezek után a leállító scriptje sem működik... szóval ez így egy kicsit durva.
-
FixY67
senior tag
Az első kérdésre úgy sejtem, igen a válasz.
A másodikkal is úgy tűnik, a rosszabbik verzió lesz az igaz: vagy Go és akkor internet nélkül semmit nem tehetek, ráadásul a vmware nagytestvért játszhat, tudnak mindenről, amit az esxi konfigurációjával csinálok vagy megveszem az egyébként kellemes környezetet biztosító management klienst.
Szomorúúúúú... ezek mellett az már nem is izgalmas, hogy egy egész diszket bekebelez és nem nagyon lehet multibootosra csinálni a rendszert. -
Vico87
tag
Lehet, de nem egyszerű a dolog. Egyrészt nagyon finnyás a hardverre, nem mindenen hajlandó futni (eléggé behatárolt, hogy min). Másrészt kelleni fog egy bootloader, ami képes Windowst és ESX-et is indítani. Harmadrészt pedig kell külön vinyó (ami SAN is lehet) a virtuális gépek tárolására, a saját partícióján nem képes az ESX eltárolni ezeket. Az új workstation képes virtuális gépben ESX-et futtatni, ha az megfelel, sokkal kevesebb fejfájással jár.
Ja és persze az adminisztrációt távolról lehet hatékonyan megoldani a saját kliensfelületén, így kell egy második gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest