Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
a pénz a legkönyebb..mármint a szerzése...ültess chilit (22pénz) trágyázd meg (még vagy 25pénz) és amint kinő 500at kapsz érte..én 30asával ültettem...2-3perc alatt cirka 10-12K-t össze lehet szedni..este míg semmi sem történik megcsinálod 4-5alkalommal a 30as ültetést és egy ideig nem lesz gondod a pénzel.
amikor verekednek az azért van mert tulzsufolt a kert...vagy potenciálisan az a 2 állat nem komáűlja egymást..későbbiekben Ivornál lehet majd venni szivárványt ami elvileg a bunyo ellen van de semmit sem ér ahogy észrevettem.
a Vadász bármilyen állatot betud szerezni ami már volt a kertedben tehát talán a leghasznosabb az egész gaméban.
a Pet Shopban meg háziállatokat tudsz venni amiknek szaporitása master románcoltatása és variánainak előhozása ugyanugy tapasztalat pontot ad mint bármely más jószág tehát meg kell venni persze.
azthiszem mindenre válaszoltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest