Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Hirdetés
-
Zuckerberg hisz benne, hogy hamarosan okosszemüveget hordunk
it A Meta és az EssilorLuxottica kiterjesztették az együttműködésüket, Mark Zuckerberg hisz benne, hogy az okosszemüveg lehet a következő nagy szenzáció.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Tudom,h lami kérdés,de nekem ez az unsafe téma...
Egy pointerekkel készített láncot szeretnék csinálni.Úgy hogy minden eleme struktúra tipusú legyen.Meg lehet ezt itt csinálni,és ha igen akkor hogyan?
Mivel egy gráfbejárást kellene csinálnom,amihez kell 3vector,de szeretném,h egybe legyen..előre is köci -
-
tomazin
veterán
Bajom a következő remélem tudja valaki miért csinálja ezt:
Mélységi bejárást kell megcsinálni egy gráfon,és lépésenként kiírni.Mivel az algoritmus rekurziv nem tudtam megoldani,h gombnyomásra menjen,de gondoltam megfelel majd az is a kedves tantóbácsinak,h sleepeltetem,és akkor látszódik hogyan halad.(volt még olyan ötletem is,hogy csináltam egy while ciklust,aminek false-ra raktam a feltételét,és addig ment amig nem lett true,amit a formon gomnyomásra akartam kiváltani.Hat megfagyott.)
Viszont azt csinálja,h kirakja a végén az egész gráfot,és nem irja ki lépésenként..lehet(valószinű),h én rontottam el vlmit,de nem találom
A gráf megvalósitása:
a panel amire rajzolok a bejárás konstruktorában adom át,úgy hogy belül felveszek egy private panel p; majd a bejövő _p-t(amiben a form panelje van) simán értékül adom neki.
p=_p;
arra gondoltam,h itt lehet a baj,mert csak a bejáráson belülit változtatja,ami ugye nem a formon van.Viszont ha graphics-ot is átadtam,és az kirajzolja a panelra amit akarok..
struct GrafElem
{
public GrafElem(int _index, int _mszam, int _bszam, int _szin)
{
mszam = _mszam;
index = _index;
bszam = _bszam;
szin = _szin;
}
public int mszam;
public int bszam;
public int index;
public int szin;
}
public List<GrafElem>[] grafElemek;
public void MB(int kezd)
{
++msz;
bool elso = false;
/*while (!mehet) ***ide gondoltam,h berakom azt a ciklust
{
}*/
//mehet = false;
seged = new GrafElem(g.grafElemek[kezd][0].index, msz, 0, 1);
g.grafElemek[kezd][0] = seged; ****átirom a megnézett csucs szinet
foreach (GrafElem ge in g.grafElemek[kezd]) ***összes lista
{
if (!elso) { elso = true; }***azért,h a lista elején álló elem(amire hivtuk)békénhagyja
else
{
if (g.grafElemek[ge.index][0].szin==0)***a listában álló fehér csúcsokra
{
System.Threading.Thread.Sleep(1000);***aludjon 1mp-t
szulok[ge.index] = kezd;***ki neki a szülöje(feszitofahoz)
p.Refresh();***amit eddig változtattunk irja ki
MB(ge.index);***nézze tovább a mélységit
}
}
}
++bsz;
seged = new GrafElem(g.grafElemek[kezd][0].index, g.grafElemek[kezd][0].mszam, bsz, 2); ***végeztünk a csúccsal fekete lesz
g.grafElemek[kezd][0] = seged;
Ha valaki van olyan türelmes és végignézi nagyon-nagy ,és kérhet egy apróságot is
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
válasz Jester01 #211 üzenetére
Sztem kicsit félreértettük 1mást.
Annyit szeretnék,hogy várjon 1 picit majd rajzolja ki az éppen aktuális gráfot,majd megint várjon(hogy lássam 3mpig mi volt a lépés)majd megint rajzolja ki a már megváltozott gráfot.Csak annyi ideig szeretném késleltetni,hogy lássam a rajzon,hogy megcsinált egy lépést,mehetünk tovább. -
tomazin
veterán
Borzasztó egyszerű dolgot szeretnék, de valami nem klappol.
Adott egy web service, behúzom VS2017 alá, rendben látja is a függvényeket, szignatúráit, stb.
Létrehozok egy példányt, majd meghívom, hogy adja meg milyen valuták vannak:MNBArfolyam.MNBArfolyamServiceSoapClient client = new MNBArfolyam.MNBArfolyamServiceSoapClient("CustomBinding_MNBArfolyamServiceSoap");
MNBArfolyam.GetCurrenciesRequestBody CurrReqBody = new MNBArfolyam.GetCurrenciesRequestBody();
MNBArfolyam.GetCurrenciesResponseBody CurrRespBody = client.GetCurrencies(CurrReqBody);Erre a getcurrencies hívásnál System.ServiceModel.EndpointNotFoundException-el száll el, és még - gondolom én - szépen be is olvassa az mnbtől, hogy nem volt sikeres a móka:
"A(z) http://www.mnb.hu/arfolyamok.asmx nem rendelkezett figyelő végponttal, amely tudta volna fogadni az üzenetet. Ezt gyakran téves cím vagy SOAP-művelet okozza. További információ a belső kivétel leírásában olvasható."
Akárhány tutorialt nézek meg, miután példányosítja a klienst, onnantól használja.
mit nézek ennyire be?[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz Peter Kiss #8648 üzenetére
Nem igazán értem amit írsz..Egy excel addin projectet hoztam létre, az alá behúztam (add->sercive reference) a webservicet, csináltam egy "ribbont", felraktam egy gombot, rákötöttem, a thisaddin-ban lévő függvényt. Egyetlen app.configom van.
Kliens "kigenerálást" én direktben nem csináltam, megértésem szerint azt a VS alapból elvégzi.Zalanius kínomban, ha átmásolom amit írsz, azzal is ugyanoda jutok
megoldás:
tűzfal nem engedte ki az excelt a netre...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt az új LOGOUT!
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5501 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7440HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen