Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabagab
csendes tag
Sziasztok!
Ado.net-tel kapcsolatos kérdést (DataSet-tel vannak gondok VS-ben) azt is feltehetem vagy a VisualBasic topicba tegyem fel?
A probléma. Létrehozok a Tutorial alapján egy dataset osztályt. Oda ráhúzom a táblákat.
És az egyik táblát úgy kell létrehoznom, egy kap egy új oszlopot, amely egy másik tábla oszlopát is felhasználja.SELECT InvoiceLineItems.InvoiceID, InvoiceLineItems.InvoiceSequence, InvoiceLineItems.AccountNo, InvoiceLineItems.Amount, InvoiceLineItems.Description,
GLAccounts.Description AS AccountDescription
FROM InvoiceLineItems INNER JOIN
GLAccounts ON InvoiceLineItems.AccountNo = GLAccounts.AccountNoÉs ekkora ha a Configurációs varázslóban az Advanced Options-ra kattintok Akkor ki lehet választani, hogy a DataSource-hoz generálja le az Update, Delete, Insert statementeket.
Kijelölöm befejezem a konfigurálást.
Aztán próbáltam az aktuális táblának az Update metódusát elérni:
Me.InvoiceLineItemsTableAdapter.Update(Me.InvoiceEntry.InvoiceLineItems)
De nem engedte syntax error-t nyom az arcomba. (Me C#-ban a This kulcszónak felel meg)Jó visszamentem a DataSethez, és meglestem a z InvoiceLineItems táblát mégegyszer. És már nem volt kipipálva az Update, Delete, Insert statementek...
És hiába okézom le, hogy na generálja le ezeket nekem. Ha mégnezem újból sajnos uncheckolva vannak...De ezt csak akkor csinálja, ha két táblát így kötök össze...
Ha egyedül van ez a tábla, nincs benne InnerJoin akkor az Update és társai statemnetek megvannak. megtartja... és akkor tudom Update-elni a DataSet-tet de így...
Nem értem, hogy miért nem generálja le az Update és társait a VS...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motoros topic
- Arc Raiders
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(update, delete, insert)