Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Mind a két megoldás jó lehet. Orbano megoldása, pont ott jó, ahol a kódja is mutatja. Lortech megoldása pedig kiegészítéssel, a KeyDown eseméynbe illesztve jó. Köszi mindkettőtöknek. Hogy melyik a jobb, nem tudom, Lortech módszerével nekem átláthatóbb, hogy mi történik.
-
9CS
senior tag
Még nem tudom mi miért nem jó, mivel az eredeti kérdésfeltevés óta, nem volt időm foglalkozni érdemben vele. Előbb gondoltam, hátha van erre is beépített lehetőség. A megvalósítás majd csak eztán következik, holnap kiderül mi a jó, és mi nem.
Mikor jön az írásaid folytatása? Mondjuk maskedTextBox témában?Na jó csak vicc volt, te tényleg, lesz folytatás?
[Szerkesztve] -
9CS
senior tag
Már átnéztem, és nem találtam ilyet. Sőt amik hasonlóak lehetnek ki is próbáltam. Igaz nagyon-nagyon sok van és lehet átsiklottam felette, ezért meg is kérdeztem. De mivel ez úgyis csak gyakorlás, akkor megheggesztem magam, lehet amíg keresgéltem, már rég megírtam volna.
-
9CS
senior tag
maskedTextBox-nak van olyan tulajdonsága ami azt állítja, hogy ne tudja például a maszkolt rész közepére írni, hanem elölről kezdje a beírást, mint egy sima textBox-nál? Vagy ezt meg kell írni? Mert akkor nekiállok, csak gondoltam, hátha van valahol elrejtve ilyen.
Köszönöm előre is. -
9CS
senior tag
Saját osztályból hogyan lehet egy Array-t csinálni, lehet egyáltalán? Szépen megcsináltam egy osztályt, amiben benne van minden tulajdonság (7 darab). Ebből kellene pár, de ezt a hibaüzenetet kapom, ha utána hivatkozni akarok a példány1.tulajdonság-ra: „Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.” Mi lehet a gond? Próbáltam keresgélni, de nem jött össze.
Így csinálnék belőlük sokat:
aminosav[] Aminosavak = new aminosav[19];
Majd próbaként be akartam írni az első rövidítését. És jött a hibaüzenet.
Aminosavak[1].Rovidites = '''';
Az aminosav osztály eleje:
class aminosav
{
private string _rovidites;
private string _betujel;
private int _C;
private int _H;
private int _O;
private int _N;
private int _S;
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged