- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
martonx #6893 üzenetére
Ha nem is kismillió, de jónéhány "nyilvántartó", számlázó stb. szoftverrel volt már dolgom felhasználóként (magyarral és külföldivel, ingyenessel és fizetőssel egyaránt). Valahogy mindegyikből hiányzott valami, ami persze pont egy másikban megvolt, de abban meg megint nem volt valami. Ugyanakkor egy csomó számomra tök felesleges funkció volt benne.
Mivel nagyon régen írtam már ilyesmiket (igaz akkor Visual Basicben), meg jópár webáruházat fejlesztettem (PHP + MySQL), ezért gondoltam, hogy nekiállok valaminek C#-ban, ami talán valamennyire olyan lesz amit én szeretnék. Tudom, hogy nem egyszerű téma, meg vannak hasonlók - max majd alapul veszek egy hasonló, nyílt forrásút és azt átvariálom. Mindenesetre az adatbázis-kezelés része, ami nem annyira egyértelmű (melyiket?), mint pl. PHP-ben, mert ott szinte mindig a MySQL adta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest