Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt vettem észre, hogy a wp7-es toolkitben nem is szerepel az ObservableObject, tehát azt nem is tudnám használni, így marad az sqlmetal által legenerált DataContext, azonban így még példányosítanom kell[ene?] a db-t, ami viszont az ObservableObject helyett így mivel oldható meg?
[Picit megint kuszább lett előttem az egész, de már legalább látom a fényt az alagút végén.][ Módosította: bnss ]
-
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'azon' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='azon' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'listanev' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='listanev' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
Oh, barátságos
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest