Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél!

Bocsi, hogy mindig ilyen alap dolgokat kérdezek, de haladok!

Még egy ostoba kérdés:
Hogy tudom az alap validációs hibaüzeneteket megváltoztatni? Arra már rájöttem, hogy így lehet sajátot berakni: ModelState.AddModelError("Email", "A megadott e-mail cím már létezik.");
Én arra gondolok, amikor például nincs kitöltve egy mező, akkor ilyen hibaüzenetet rak ki:
"The felhasználó field is required."
Ezt szeretném magyarra változtatni, illetve a reCaptcha hibaüzeneteket, melyek alapból ilyenek:1., Üresen hagyva: "Invalid reCAPTCHA request. Missing response value."
2., Rosszul kitöltve: "The verification words are incorrect."Így adom át a model error-t a view-nak:
public ActionResult Regisztracio(RegisterModel model, bool captchaValid, string captchaErrorMessage)
{
if (ModelState.IsValid)
{
if (!captchaValid)
{
ModelState.AddModelError("recaptcha", captchaErrorMessage);
return View(model);
}
/*......*/
}}Arra már rájöttem, hogy a captchaErrorMessage változónak (tömb?) kell más értéket adni, de így nem történik semmi:
captchaErrorMessage = "Hiba";
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest