- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Spyx
tag
a PCXSTR operátor elvileg ezt csinálná (Cstring->char*) de nem nagyon akar működni a CString-re
egyébként most már csak kiváncsiságból hajtom a dolgot mert a programon változtattam azóta és már nem kell hozzá a CString->int konverzió. rájöttem hogy van egyszerűbb megoldás is
de azért bassza a csörömet hogy nem tudtad megoldani. ilyenkor örülnék egy jó kis java-s Integer.parseInt() -nekaz mindig működött.
ja és a radix(harmadik paraméter) ha nulla akkor a String elején álló két karakterből próbálja kideríteni hogy milyen számrendszer. pl.: ox octális.
[Szerkesztve] -
Spyx
tag
a radix 2-32-ig vehet értéket. ez jelzi a számrendzsert ha jól értette,
az sprintf nem fogja megenni mert a CSTring str wchar_t* ként van reprezentálva.
Hogy miért használok mindenáron Cstring-et, hát egyszerű mert sok mindent kell tárolnom és egy CStringList-el a legegyszerűbb. (van neki serialize-ja meg mindene mai nekem jelen eseetben kell)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest