- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
És akkor egy másik kérdés.
Egy adott email fiók emailjeiből szeretném lementeni a csatolmány fotókat az email tárgy mezőjéből származó nevű könyvtárba, de úgy hogy a csatolmánynak új nevet adok a könyvtár nevéből, a beérkezés dátumából és egy sorszámból.
Szuperül megszámolja a kód a csatolmányok számát az épp a for ciklus által kiválasztott emailnél, ám a mentés nem megy mert típus hibával megáll az alábbi sornál:Set myFolder = FSO.GetFolder(myPath)
A myPath egy sztring típusú változó és ezen sor előtt megkapja a megfelelő értéket. myFolder Folder típusú változó. FSO pedig FileSystemObject típus.
Mi lehet a gond? -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Outlookból kellene átemelnem email részeket Excelbe.
Nagyjából meg is van, de a HTMLBody túl nagy hogy stringként dolgozzak vele (az üzenet bizonyos részeit kellene bizonyos cellákba áthelyeznem).. Ezt hogyan lehet megoldani? -
Kija
aktív tag
Még egy kérdés:
Kiraktam egy gombot, amit ha megnyomok akkor csatlakozik az Internethez a PC a cmdline-t meghíva a RASDIAL-al.
Viszont két felhasználói név jelszó párossal akarom ezt használni.
Ehhez két választógombot raktam ki.
Ha bejelölöm valamelyiket, akkor az egy-egy string változónak a felhasználói nevet (ami ugye egy email cím) és a jelszót adja értékül.
Ez működik is viszont ha bejelölöm valamelyik választógombot akkor automatikusan megnyitja az Outlook levelezőt és erre az email címre mint címzett nyit egy új emailt.
Arra már rájöttem, hogy a választó gomb felirata okozza ezt. Mindkettőnek a felhasználói név (ami itt ugye egy email cím) a felirata. ha ezt átírom másra, akkor is az eredeti email címmel nyit egy új üzenetet...
Ezt szeretném kiküszöbölni.
Van ötletetek hogyan?
Sub Választógomb1_Kattintás()
userstr = "valami@valahol.hu"
passwstr = "password1"
End Sub
Sub Választógomb2_Kattintás()
userstr = "masvalaki@masvalahol.hu"
passwstr = "password2"
End Sub -
Kija
aktív tag
Ebbe a kompatibilitási problémába én is belefutottam ActiveX vezérlőelemmel (ComboBox).
Viszont ha Űrlapvezérlő elem legördülő listát hozok létre, akkor meg ilyen nevet ad neki: Lenyíló 13.
Hogyan lehet erre hivatkozni (space van benne illetve ékezetes betűk), vagy hol lehet átnevezni?
Egyáltalán hogyan lehet egy változóba rakni VBA-ban az értékét, ha megváltoztatják? -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Excel VBA-ban írtam egy scriptet ami belép egy FTP szerverre és oda feltölt egy file-t, majd letölt egyet.
Az átlagsebességeket akarom egy-egy cellába beírni automatikusan az FTP kapcsolat lezárása után.
Ehhez az FTP munkamenetet egy txt file-ba küldöm és majd azt fogom feldolgozni.
A gond ott van, hogy az eredményeket tartalmazó szöveges file-ban pont az eredmények adatok elcsúsztak.Már a helyi könyvtár megadásánál csúszás van. Mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged