- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
odaig jutottam el, hogy van egy clear gomb, ami minden fieldet kitöröl, azaz empty stringet helyez a fieldbe es a form betöltödesekor is vegig ''empty stringeli'' a fieldeket. ez viszont felvetett egy ujabb problemat: ha kitörlöm egy field tartalmat nem a clear gombbal, akkor annak tartalma nem empty string lesz es igy befolyasolja a keresest is. a megoldas valami olyan lenne, ha lehetne ellenörizni, hogy a fieldben most empty string van-e vagy abszolut semmi (is null). A gaz az, hogy az (if fieldname.value is null) ''object required'' hibaüzivel leall... van erre valami megoldas? csak kell lennie...
-
PWR
aktív tag
SEGICCSEEEG!!!
haat szivok! Problem: access 200-ben csinaltam egy query form-ot. mikor a luzer a Query gombra kattint, szerentem leellenörizni, hogy legalabb egy search criteria meg lett-e adva. Ezt ugy neznem meg, hogy if fieldname.value = 0 then stb. De nem müxik, valahogy a VB mashogy ertelmezi az üres mezöt mint en! Alapertelmezett erteknek megadtam a fieldbe ''emty string''-et, Null-t, nem megy! ugyse, hogy if fieldname.value is null. Pliiz HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest