Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
odaig jutottam el, hogy van egy clear gomb, ami minden fieldet kitöröl, azaz empty stringet helyez a fieldbe es a form betöltödesekor is vegig ''empty stringeli'' a fieldeket. ez viszont felvetett egy ujabb problemat: ha kitörlöm egy field tartalmat nem a clear gombbal, akkor annak tartalma nem empty string lesz es igy befolyasolja a keresest is. a megoldas valami olyan lenne, ha lehetne ellenörizni, hogy a fieldben most empty string van-e vagy abszolut semmi (is null). A gaz az, hogy az (if fieldname.value is null) ''object required'' hibaüzivel leall... van erre valami megoldas? csak kell lennie...
-
PWR
aktív tag
SEGICCSEEEG!!!

haat szivok! Problem: access 200-ben csinaltam egy query form-ot. mikor a luzer a Query gombra kattint, szerentem leellenörizni, hogy legalabb egy search criteria meg lett-e adva. Ezt ugy neznem meg, hogy if fieldname.value = 0 then stb. De nem müxik, valahogy a VB mashogy ertelmezi az üres mezöt mint en! Alapertelmezett erteknek megadtam a fieldbe ''emty string''-et, Null-t, nem megy! ugyse, hogy if fieldname.value is null. Pliiz HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest