- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
odaig jutottam el, hogy van egy clear gomb, ami minden fieldet kitöröl, azaz empty stringet helyez a fieldbe es a form betöltödesekor is vegig ''empty stringeli'' a fieldeket. ez viszont felvetett egy ujabb problemat: ha kitörlöm egy field tartalmat nem a clear gombbal, akkor annak tartalma nem empty string lesz es igy befolyasolja a keresest is. a megoldas valami olyan lenne, ha lehetne ellenörizni, hogy a fieldben most empty string van-e vagy abszolut semmi (is null). A gaz az, hogy az (if fieldname.value is null) ''object required'' hibaüzivel leall... van erre valami megoldas? csak kell lennie...
-
PWR
aktív tag
SEGICCSEEEG!!!

haat szivok! Problem: access 200-ben csinaltam egy query form-ot. mikor a luzer a Query gombra kattint, szerentem leellenörizni, hogy legalabb egy search criteria meg lett-e adva. Ezt ugy neznem meg, hogy if fieldname.value = 0 then stb. De nem müxik, valahogy a VB mashogy ertelmezi az üres mezöt mint en! Alapertelmezett erteknek megadtam a fieldbe ''emty string''-et, Null-t, nem megy! ugyse, hogy if fieldname.value is null. Pliiz HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest