Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Így indult ez nálam is.
Mikor idekerültem egy (pontosabban több is) VBA-val megbolondított excel táblát kellett használnom bizonyos munkákra.Mikor beletanultam láttam, hogy vannak hiányosságai, gyermekbetegségei, vagy éppen csak változtatni kellett valamit. Ilyenkor mindig a kollégát kellett "zaklatnom", aki írta a programot. Olyankor ott ültem mellette és kérdezgettem, hogy ez miért így, meg mért nem úgy, ez mire való, nem lehetne esetleg ezt így megcsinálni, stb.
Később más munkáim megkönnyítésére elkezdtem magamtól programozni, ha elakadtam (ami persze az elején elég sokszor előfordult) csak akkor kérdeztem a kollégámat, ha meg már ő sem tudott megoldást kínálni vagy találni, akkor írtam ide.Ez mára oda jutott, hogy a legnagyobb projekt most kb. ötezer soros, de mindig valami apró cseprő, vagy (most éppen) nagy volumenű javításon, kiegészítésen dolgozom ha van idő. (Évi átlag 2.000 ügyirat ezzel készül a hivatalnál
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.Több más mellett írtunk egy olyan programot is amire igen büszke vagyok, mert sikerült vele felváltani a sz*r papír alapú postakönyvet is, de persze egy sima postakönyvtől sokkal többet tud

Mondjuk én azért még így is inkább a kezdő szintre lőném be magam, tekintve, hogy rengeteget kell kérdeznem tőletek, meg látva, hogy mennyi olyan VBA elem van a súgóban amiről még csak lövésem sincs mire való.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.