Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Így indult ez nálam is.
Mikor idekerültem egy (pontosabban több is) VBA-val megbolondított excel táblát kellett használnom bizonyos munkákra.Mikor beletanultam láttam, hogy vannak hiányosságai, gyermekbetegségei, vagy éppen csak változtatni kellett valamit. Ilyenkor mindig a kollégát kellett "zaklatnom", aki írta a programot. Olyankor ott ültem mellette és kérdezgettem, hogy ez miért így, meg mért nem úgy, ez mire való, nem lehetne esetleg ezt így megcsinálni, stb.
Később más munkáim megkönnyítésére elkezdtem magamtól programozni, ha elakadtam (ami persze az elején elég sokszor előfordult) csak akkor kérdeztem a kollégámat, ha meg már ő sem tudott megoldást kínálni vagy találni, akkor írtam ide.Ez mára oda jutott, hogy a legnagyobb projekt most kb. ötezer soros, de mindig valami apró cseprő, vagy (most éppen) nagy volumenű javításon, kiegészítésen dolgozom ha van idő. (Évi átlag 2.000 ügyirat ezzel készül a hivatalnál
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.Több más mellett írtunk egy olyan programot is amire igen büszke vagyok, mert sikerült vele felváltani a sz*r papír alapú postakönyvet is, de persze egy sima postakönyvtől sokkal többet tud

Mondjuk én azért még így is inkább a kezdő szintre lőném be magam, tekintve, hogy rengeteget kell kérdeznem tőletek, meg látva, hogy mennyi olyan VBA elem van a súgóban amiről még csak lövésem sincs mire való.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bungie reagált a Marathon teszt kritikáira
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- S21 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.