- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Így indult ez nálam is.
Mikor idekerültem egy (pontosabban több is) VBA-val megbolondított excel táblát kellett használnom bizonyos munkákra.Mikor beletanultam láttam, hogy vannak hiányosságai, gyermekbetegségei, vagy éppen csak változtatni kellett valamit. Ilyenkor mindig a kollégát kellett "zaklatnom", aki írta a programot. Olyankor ott ültem mellette és kérdezgettem, hogy ez miért így, meg mért nem úgy, ez mire való, nem lehetne esetleg ezt így megcsinálni, stb.
Később más munkáim megkönnyítésére elkezdtem magamtól programozni, ha elakadtam (ami persze az elején elég sokszor előfordult) csak akkor kérdeztem a kollégámat, ha meg már ő sem tudott megoldást kínálni vagy találni, akkor írtam ide.Ez mára oda jutott, hogy a legnagyobb projekt most kb. ötezer soros, de mindig valami apró cseprő, vagy (most éppen) nagy volumenű javításon, kiegészítésen dolgozom ha van idő. (Évi átlag 2.000 ügyirat ezzel készül a hivatalnál
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.Több más mellett írtunk egy olyan programot is amire igen büszke vagyok, mert sikerült vele felváltani a sz*r papír alapú postakönyvet is, de persze egy sima postakönyvtől sokkal többet tud

Mondjuk én azért még így is inkább a kezdő szintre lőném be magam, tekintve, hogy rengeteget kell kérdeznem tőletek, meg látva, hogy mennyi olyan VBA elem van a súgóban amiről még csak lövésem sincs mire való.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.