Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok.
Mivel nem tudjuk a területi beállításokat állítani minden gépen, ezért valami más megoldásra lenne szükségem.
Próbálkoztam, hogy az én gépemen is átállítom angolra, de nem történt semmi, majd mikor visszaállítottam magyarra, akkor az én gépemen sem ment már a dolog.
Sőt!
Ami eddig ment (másik adatbázisban), az sem megy most már.Van valami alternatív lehetőség, ami területi beállítástól független?
Sajnos ez az alkalmazás több 100 gépen (PC, Terminal, Laptop) fog futni, és nem tudjuk máshogy megoldani.Ha kell, újra építem az egészet, csak mondjátok el hogy mire figyeljek...
Milyen karaktereket ne használjak, vagy mi miatt akadnak ezek össze?ELőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BoomBox 2
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest