- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #15 üzenetére
Nem táskákat gyüjtök.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Á, csak megvetted, pedig igyekeztelek lebeszélni... Azért megy rajta a játék is aki attól fél, h arra nem lesz jó.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ha ez valamelyest megnyugtat, én 106 kg bika járású férfi vagyok elég izmos is ami azt illeti, van egy kis pocak is de lesétálom naponta 10 km is összejön emiatt nem aggódom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Lenovo M10 Plusz Gen 3-ban is SD680 van (vagy G80, de nem azt vettem), filmezni, streamelni, netezni tökéletes, a rendszer gyors, soha, sehol semmi akadás, a játékot nem tudom, az már nem vonz.
ThinkPad
-
Jakesz
addikt
Netezni meg filmezni tökéletesen elég ez a teljesítmény is. 3 hete vettem meg a Redmi Padet 85 ezer forintért, ennyi pénzért ajándék volt erre a felhasználásra, annyira fluid az egész. Aki meg erőforrásigényes alkalmazásokra akar tabletet használni, az nyilván tisztában is van vele, hogy nem ebben az árkategóriában kell készüléket néznie.
-
janeszgol
félisten
Céleszköznek drága, multimédiásnak meg gyenge. Mint a többi.
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Ez gyilkos volt!
Táskával hogy álltok?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Sportcipőmániás vagyok, kb. havonta veszek egyet 40-50 ezres -ért. Van is 20-30 gondoltam csinálok is egy blogbejegyzést hátha valaki le tudna állitani.
-
nagyúr
Macsek! Ha jegyzetfüzetet vettél volna még több cipőt is vehettél volna.
Több Manolo Blanik = nagyobb boldogság!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
A MIUI 14 -et megkapta azóta összeszedte magát kicsit. Amennyit én tabletezek ahhoz elég, ezért is / sem akartam megvenni a drágább pad 5-öt. A különbözeten vettem egy cipőt. Igy utólag mindig rájövök, h pár tizezer forinton nem kell spórolni, mert ha nem arra akkor másra vered el. Úgyis elköltöd ne spórolj. Főleg ebben az inflációs időben legalább vetél valamit nem száll el mint a pipafüst.
-
kbyte1024
veterán
Hát az előd se volt nagy eresztés, és még visszalepes?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest