- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én nem láttok semmit ,de akkor ezek szerint a gyártó és még sokan mások hülyék ,mert azt mondják nincs különbség
A lenti 32.hozzászólás pedig aztán végképp odatesz a youtubos videoval
. Még szerencse,hogy 150ppi diferenciát is észreveszel akkor szerintem végképp ne is vásárolj galaxy s9 ultra tabletete mert ennek a készüléknek csupán 239 ppi a képessége azaz közel fele azoknak amit fent írtam mégis mindegyiket lepipálja mert olyan szép a képe . Szóval most kiderült az is elég hamar ,hogy ki mit képzel be.
#34bteebi
Nem én döntöm el ,hanem a gyártó és ha ez valakinek nem derogál vagy tetszik akkor nem vásárolja meg az új terméket ennyi röviden és tömören.
Én pusztán azt mondtam,hogy melegedés és plusz alkatrészek miat hagyják le a gyártók , ugyan ez igaz a jack csatlakozóra is. Van minőségi prémium fülhalgató csak más árszegmensben kell nézni. Az adatárolásról annyit ,hogy már millió helyen van felhő szolgáltatás ha nem telik tényleg évente pár euro rá meg adatforgalomra akkor azt már megette a fene.Akkor tényleg vissza kell menni az időbe és venni egy ipodot vagy hasonló készüléket, vagy ahogy fent is írtam nem vásárlod meg az új készüléket. Szerencsére nem mi felhasználok döntjuk el ,hogy mit adjon ki a gyártó.... Téglásodik a telefon ugyan mitől?Ha valaki hazavágja a telefonját így jrát , egyébként a felhővel lehet mindent szinkronban tartani szóval igazából semmit nem buksz el... Még ehez az a legjobb mikor egy csucskategoriás telefonja van valakinek ,de nincs rajta net vagy épp havi csomag mert arra már nem futja. ( így kb lehet egy ferrarid is ha nincs pénz benzinre....) Én emlékszek még arra is mikor a note3 at elsőként megvásároltam mai napig a legjobb telefon ami a kezemben volt attól függetlenül,hogy a kor eljárt felette. Viszont akkor is sokan lázadoztak nem kell akkora kijelző meg nagy batár stb... lásd eltelt pár év aztán lassan már a 6-7 " kijelzőknél járunk......
-
Én YouTube videók egyes jeleneteinél veszem észre leginkább a difit 6.39"-on. Például 1080p-n még homályos kicsit egy ember szeme időnként, 1440p-n viszont már éles. A szőrszálak, vagy éppen a bőr ráncai esetén ugyanez. Az 1080p mintha kicsit mosott lenne. Abszolút nem mindig észlelhető a difi, de néha egyértelműen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest