- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Hali ötleteket várnék egy kis problémában.
Adott haverom gépe ami mindíg megfertőződik egy jwgkvsq.vmx vírussal amit én mindíg haza is hozok pendrive-on, szerencsére a Nod egyből felismeri és törlöm.
Az ő gépén nincs vírusírtó 1,4 Celeron, 256 ram, 32MB VGA. Aztán épphogy eldöcög rajta az XP, volt rajta Avast 5, de utánna használhatatlan volt a gép, így döntöttem, hogy inkább ne legyen semmi, csak hát így nekem kell kínlódni ha betalál valami.
Van elég sok vírusírtó porgramnak online scanner oldala, csak hogy ez itt nem játszik.
Vodafon mobilnet 10kb-ra lekorlátozva, Mozillával. Ha googleból indítok egy nod32-őt, Pandát, f-secure-t egyből oldalbetöltési hibát dob ha behozok egy google-t újra vagy facebookot azt betölti.
Na itt akadtam el, hogy lehetne leszedni ezt a vírust info róla : [link]
Szerencsére se az ő se az én gépem nem indul újra (bár ahogy itthon csatlakoztatom egyből karanténből ki is törlöm). De azért idegesítő, meg lehet lassítja még jobban az ő gépét is, (sőt hogy még így oldalbetöltési hibával bevédi magát).
Köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla