- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hutziu
csendes tag
Olyan hogy advanced mód hol lehet találni?
-
hutziu
csendes tag
Megnéztem minden lehetséges módot de így is úgyis csúszik a hang, Elindítottam egyszerre a 2 filmet és azt vettem észre, hogy alapba az angol verziót lassabban vetíti mint a szinkronosat. Gondolom így akkor nem is lehet szinkronizálni
-
hutziu
csendes tag
így már jó csak a virtualdubmodban voltam, ott meg nincs ilyen menü. köszönöm a segítséget kipróbálom
-
hutziu
csendes tag
a direct stream copyt beállítottam és wavban rendeltem hozzá, de így is csúszik. Részletesen nem tudnád leírni, ha megkérlek. Ez az első próbálkozásom, hogy angol filmhez magyar hangot rendelek hozzá. Előre is köszönöm
-
hutziu
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Letöltöttem egy szinkronizált filmet (tvrip m2-ről). Ugyanezt a filmet letöltöttem angolul dvdrip-est. A szinkronosnak a hangját levettem virtualdubbal. majd elmentettem wavba, amit átneveztem mp3-ra (csak simán átírtam). Az mp3 file-ból levágtam az elejét mert az angol verzióban nem volt ilyen filmstúdiós logó az elején. Ezt neroval csináltam. Majd az angol filmet és a magyar szinkronos hangot virtualdubmoddal egyesítettem. A gond itt kezdődött csúszik a hang a képhez képest. 5-10 mpercet. Alapba is a hang 1:29:21 perc volt a film meg 1:33:32. A két filmnek ugyanott van vége tehát nem azzal van a baj hogy a vége feliratok miatt hosszabb az egyik.Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Windows 11
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest