Új hozzászólás Aktív témák
-
hutziu
csendes tag
Olyan hogy advanced mód hol lehet találni?
-
hutziu
csendes tag
Megnéztem minden lehetséges módot de így is úgyis csúszik a hang, Elindítottam egyszerre a 2 filmet és azt vettem észre, hogy alapba az angol verziót lassabban vetíti mint a szinkronosat. Gondolom így akkor nem is lehet szinkronizálni
-
hutziu
csendes tag
így már jó csak a virtualdubmodban voltam, ott meg nincs ilyen menü. köszönöm a segítséget kipróbálom
-
hutziu
csendes tag
a direct stream copyt beállítottam és wavban rendeltem hozzá, de így is csúszik. Részletesen nem tudnád leírni, ha megkérlek. Ez az első próbálkozásom, hogy angol filmhez magyar hangot rendelek hozzá. Előre is köszönöm
-
hutziu
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Letöltöttem egy szinkronizált filmet (tvrip m2-ről). Ugyanezt a filmet letöltöttem angolul dvdrip-est. A szinkronosnak a hangját levettem virtualdubbal. majd elmentettem wavba, amit átneveztem mp3-ra (csak simán átírtam). Az mp3 file-ból levágtam az elejét mert az angol verzióban nem volt ilyen filmstúdiós logó az elején. Ezt neroval csináltam. Majd az angol filmet és a magyar szinkronos hangot virtualdubmoddal egyesítettem. A gond itt kezdődött csúszik a hang a képhez képest. 5-10 mpercet. Alapba is a hang 1:29:21 perc volt a film meg 1:33:32. A két filmnek ugyanott van vége tehát nem azzal van a baj hogy a vége feliratok miatt hosszabb az egyik.Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chrome
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Wii U
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest