Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Egy talalatom volt a neten, amit ertettem is, ahol azt irtak, a legegyszerubb, ha leszedem a vbox-ot a fuggosegeivel egyutt. (De meg nem jutottam oda, hogy ezt hogy kell.)
Mindenesetre amit te irtal, az gyorsabb megoldasnak tunik, ezert azzal fogom kezdeni.
Koszonom szepen a leirast! -
bubbles111
csendes tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi, hát annyira nem vagyok pro ebben, korbban felraktam más gépre, ment faszán.
De még vmware sem jó sajnos, az is hibát ír ki.Arra gondoltam az a baja, hogy home edition van rajta és nem támogatja a virtualizációt.
De szerinted mit csináljak, mindkét program felment faszán, de nem tudok windowst telepíteni, amit írtál kicsit kínai nekem.
-
törölt tag
válasz
krealon
üzenetére
Úgy tudom,hogy a VT-X az szoftveres emulálás a processzor izomból megoldja a virtualizációt.
A VT-D pedig hardveres segítség is a VT-X mellé ezért a virtuális rendszer kapcsolódni tud közvetlenül pl a videó kártyához.(azért nem teljesen hanem egy fordítón keresztül amit vagy az alaplap vagy a processzor felügyel).Syl köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest