- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
krealon #3015 üzenetére
Egy talalatom volt a neten, amit ertettem is, ahol azt irtak, a legegyszerubb, ha leszedem a vbox-ot a fuggosegeivel egyutt. (De meg nem jutottam oda, hogy ezt hogy kell.)
Mindenesetre amit te irtal, az gyorsabb megoldasnak tunik, ezert azzal fogom kezdeni.
Koszonom szepen a leirast! -
bubbles111
csendes tag
válasz
krealon #2490 üzenetére
Köszi, hát annyira nem vagyok pro ebben, korbban felraktam más gépre, ment faszán.
De még vmware sem jó sajnos, az is hibát ír ki.Arra gondoltam az a baja, hogy home edition van rajta és nem támogatja a virtualizációt.
De szerinted mit csináljak, mindkét program felment faszán, de nem tudok windowst telepíteni, amit írtál kicsit kínai nekem.
-
törölt tag
válasz
krealon #1827 üzenetére
Úgy tudom,hogy a VT-X az szoftveres emulálás a processzor izomból megoldja a virtualizációt.
A VT-D pedig hardveres segítség is a VT-X mellé ezért a virtuális rendszer kapcsolódni tud közvetlenül pl a videó kártyához.(azért nem teljesen hanem egy fordítón keresztül amit vagy az alaplap vagy a processzor felügyel).Syl köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest