Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR #68 üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte. -
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR #66 üzenetére
pl ez nekem a legújabb előre buildelt wines van, de abban még van ez a hiba.
Bár nekem a dhcp szerver nem is offerel neki. Mindenesetre fix ip-t beállítva most bridged módban megy, fentvan a lanon statikusan, kap netet is. Bár fura, hogy a guest adatforgalma a host gépen sehol se látszik. Se a cfosban, se a feladatkezelőben, de mégis tölt 900kb/seccel.Most már csak hangdrivert kéne találnom, mert ahhoz sincs drivere (ich ac97-et állítottam).
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR #62 üzenetére
látja
a valós lanban van dhcp, a router (de hogy mihez csatlakozik mivel arról gőzöm nincs)
próbáltam, de mivel fogalmam sincs hogy milyen hálózaton van csak vakon. A vbox beállításainál állítottam a virtual host adapteren. próbáltam különböző hálón a router ip címét gateway-nek állítva, próbáltam ugyanazon hálóra ip címet állítani nem ment. A guest os-nél nem állítottam gondolom ott a virtuális izéktől kéne kapni címet, de ha a lanra bejutna a router is adna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged