- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Ő lenne az Acronis TrueImage
Elvileg kiírja DVD-re , de az én LG-mel nem volt hajlandó együtműködniígy vinyóra raktam ki majd Neroval kiírtam (tökéletesen 5-6 perc alatt lementette, majd kb ua. idő alatt vissza is rakta)
Boot képes CD ről is, ez a program mindenben egyezik a windowson futó párjával = ha ott kezeli az írót, itt is fogja (ha kell csinál magának egy kis partíciót ahonnan bármikor el tudod indítani még OP rendszer előtt [30-35Mb])
A lementett részeket be is tömöríti (Normal: 4GB->1,2Gb...) (ha kell megadhatod neki hogy mekkorára darabolja... stb)
csak ajánlani tudom
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Norton Ghost kell neked. A progi topicja : Bővebben: link, a progi használatáról : Bővebben: link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest