- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi2
csendes tag
Ezzel kapcsolatban idézek Drábik Illés ''Orion..?'' című írásából, amely a [link] oldalon olvasható:
Miként dolgozik ma az Orion Elektronikai Kft?
Egy singapuri kereskedelmi céghez tartozóan, élve a korszerű technológiai adottságaival és a sok évtizedes gyártási tapasztalatokkal, széles szakterületen vállal szerelési munkákat, rendkívüli rugalmassággal, sokszor lehetetlennek tűnő feladatok teljesítésével is. Szerelnek pl. TV készülékeket, autórádiókat, mikrohullámú sütők elektronikáját, vagy bármilyen elektronikai részegységet. Mindent, amit a piac kér, amit a technológia lehetővé tesz és amivel a sokoldalú, lelkes szakembergárda meg tud birkózni.
Ezzel a vállalkozási hitvallással akarnak és a tapasztalatok szerint tudnak is néhány száz embernek - mert ez a szám is az elérhető munkától rugalmasan függő - megélhetést biztosítani. Elkerülendő - amire van számos példa -, hogy a nagy múltú gyár helyén pl. bevásárló központ épüljön. Röviden így jellemezhető az Orion mai helyzete és reméljük, hogy a márkanév mellé visszakerül a ''hármasfej'' is emlékeztetve nagy múltú gyárunkra.
Ehhez kívánunk a lelkes Orionosoknak jó munkát és piaci sikereket!
Igen, én is a márkajelvényt hiányolom, de -ahogy írtam- elsősorban a márka továbbélésének örülök. De azért remélem, hogy előbb-utóbb visszakerül a termékekre az Orion logó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest