- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
corlagon
senior tag
válasz
Biriboyka #20 üzenetére
Nézz el ide is: Bővebben: link -> leírások -> digitalizálási útmutató
-
And
veterán
válasz
Biriboyka #14 üzenetére
Így van: a hibát okozhatja kodekprobléma, framedrop, de akár a capture program beállítási hibája is. Javaslom elolvasni ezt a topicot: Bővebben: link.
-
rzoli
senior tag
válasz
Biriboyka #14 üzenetére
A hang elcsúszása általában (hang) codek probléma miatt van. (Ha van fent valami pack, akkor tuti, hogy lesz csúszás), ha nincs, akkor is lehetnek gondok, nekem valamelyik mp3-as codekkel voltak gondjaim.
Úgyhogy teszteld le a kodekeket, ez macerás végigzongorázni őket, de utánna valószínüleg nem lesz gond. -
Flashy
veterán
szerintem kb ugyanaz. sok progi van ami tud digizni, de a programoknak általában mindegy hogy tuner vagy vivo-s kártya a forrás, kiválasztod aztán mehet. válassz ki egy progit (virtualdub akár, de szerintem kb mindegy melyik), digizd be jó minőségben, vágd le az elejéről meg a végéről ami nem kell (virtualdub), aztán dobd bele Ulead-be, menüt raksz hozzá, aztán mehet.
-
-:Renko:-
tag
Először is összedugod a kártyát és a videot
Ezután letöltöd ezt a programot:
Bővebben: link Ulead DVD MovieFactory a neve, ingyenes 30 napig. Ezzel lehet felvenni a Capture menüpont alatt, majd dvd-re írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest