- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
Aktív témák
-
vottokar
senior tag
A Hobby Elektronika nevezetű újság 1995-1998 közötti egyik számában (bocs pontosan nem tudom melyikben, ex munkahelyemre járt akkoriban és ott olvastam), megvan ezeknek a ventiknek a belső felépítése és működési leírása.
Az a négylábú akármi egy hall jeladó, az IC ennek alapján számolja ki a tekercsekre kapcsolandó áram időbeli pozícióját. A dióda valószinűleg csak a tápfesz fordított rákapcsolásától védi meg a vezérlő elektronikát. A két db ellenállás állíthatja be a két tekercs áramát. Ha ezt csökkented más ellenállás párhuzamos kapcsolásával, a tekercsek nagyobb áramot kapnak. Ezt vagy elbírják a tekercsek és az IC, vagy....
Mondjuk ez nem százszázalékig biztos, de elég valószínű. Anno a fordulatszám érzékelőjel kivezetése miatt szórakoztam a dologgal, onnan dereng még valami. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha veszel egy nagyobb fordulatszámút, ezt meg eladod vagy felhasználod máshova.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo Legion 5 pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs