- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Hát pont 280-on volt, ment a super pi (32M), hőfok (tesztelni akartam hogy mennyire melegszik a hyper6+ ezért 1.6V-ra raktam) 52°C, mondom, oké, nincs gond, megrángatom az egeret, semmi, fagyott kép, semmi nem használ, erre fogtam azt reset, erre felbúg a gép, és semmi, még meg se nyikkant, de a venik, meg minen ment, de semmi más, 9.0-ás alaplapi hibaüzi. Aztán kiderült hogy csak szimplán meghalt, de nem a tuningtól, hanem vmi akármilyen kis szar fogta magát, az meghalt. De garis, ugyhogy minden happy! (azért nemtom megmondani hogy mitől, mert a boltosok se tudták, de semmi nem volt égett, a q-otes hűtés is csak langyos volt, de tök mind1.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest