Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
zarhato, ingyen senki sem dolgozik
-
Mister_X
nagyúr
Mivan?
-
h-1-i
lelkes újonc
Református teológus vagyok, és nagyon szeretem az egyházamat. Valamikor 20 évvel ezelőtt programozó voltam, és most programozó szemmel is látom, hogy mi mindent lehetne az egyházban tenni szoftverfejlesztés terén. Ehhez keresek itt lelkes társakat. Játszani. Gondolkodni. Ötletelni. Fejleszteni valamit. Adni a többieknek is...
Sajnos, egyelőre csak ingyen. (De ki az, aki pénzért akarna játszani..?)
Ha református programozó, webfejlesztő, grafikus, rendszergazda vagy, itt a helyed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest