- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxi
aktív tag
válasz
mr_ricsi #3708 üzenetére
A különálló négyes csati volt megégve.Azt ki is cseréltük,tüskét az alaplapon megtisztítottuk(nem volt egyszerű)-De van például egy kábel,amin 2 satás táp van,az például totál szar rádugtam a két íróra,"egyszer volt hol nem volt".Ezért kérdeztem hogy csatlakozókra is,vagy csak magára a tápra vonatkozik a gari?
-
taxi
aktív tag
válasz
mr_ricsi #3705 üzenetére
Eddíg nem vágott haza semmit de most hogy le volt szedve a gép oldala,és be volt kapcsolva,ahogy megmozgatom a kábeleket,rögtön újraindul.-Úgy néz ki,hogy a csatlakozók nagy része nem érintkezik rendesen.-Szerintetek ilyen hibára is vonatkozik a gari?(mielőtt forrasztgatni kezdenék)
-
taxi
aktív tag
válasz
Süni 1985 F #3703 üzenetére
thx
-
taxi
aktív tag
Sziasztok.
Chieftec GPS-500AB A tápom van,konvertálás közben(cpu haszn kb.65%)ujraindult a gépem.Ezt eljátszotta kétszer-háromszor.Ezután már be sem bootolt,nem is fütyült.Azt hittem proci elszállt.Mikor szétszedtem akkor láttam,hogy a négyes molex csati egyik ága meg van feketedve,müanyag megolvadva.Ennek lehet az oka hogy picit laza volt a csati,és ivet húzott?Vagy komolyabb oka lehet?Elég ha megtisztitom a tüskét,és kicserélem a csatlakozót?Valaki ha tud segitsen,bár látom itt többnyire csak kérdések vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest