- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Az újabbakban szokott lenni. Fújunk a kodegenekre, de az a helyzet, hogy a sárga címkés sose volt olyan nagyon rossz, halk volt, a HEC kondikat többnyire nem szórta ki, ha baja is lett, csendben halt meg, a készenlétet is egy normálisabb IC (KA5H0165R, az FSP is ezt használta) nyújtotta sokban. A rájuk írt teljesítményt mondjuk kétharmadolni kellett, de kis teljesítményű, tipikus irodai gépeket azért megbízhatóan, sok éven keresztül elhordanak. Csak nagy a variancia..
-
draff
aktív tag
A 3 éves "codegány" - az még nem kor.
Csak bele kell nézni és a felpukkadt kondikat kicserélni (bár ilyen korában az az állapotuk még elég ritka szokott lenni
Más meg nemigen megy tönkre bennük ... csak egyedül az elkó, mert idővel kiszárad és kapacitását veszti.Én a multkoriban a pukkadt alaplapi kondijaimat cseréltem ki és azóta köszöni, de jól van ... a beteg szerencsésen nem halt meg.
Igaz hogy ment még vele előtte is, de talán jobb a megelőzés mint a meglepetés.Én azért nem dobnék el egy működö 3 éveset. - mert például sipol, mert zajos a ventije, +12 V helyett csak 11,5V-ot ad le, vagy 12,6-ot, stb.
Majd ha 30 éves lesz ... akkor meggondolom. -
Csaszykj
aktív tag
Használtan itt a hardveraprón már olcsón lehet kapni normális belsővel rendelkező tápot, pl.: FSP-t.
-
ledan
csendes tag
Kissé elbizonytalanodtam, hogy egy 3 éves codegány 400-assal érdemes-e egyáltalán foglalkoznom vagy mehet a hulladékudvarba... Kicsit jobban utánaolvasva a szakirodalomban, a pokolgép ehhez képest kezesbárány (kár, hogy ez is csak most tudatosul bennem
), úgyhogy lehet szimplán egy normális táp kellene. Főleg mivel ha elviszi magával a 3 vinyót, akkor én is mehetek a sárgaházba...
-
draff
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BMW topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest