- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #13466 üzenetére
Up.
-
szaszlaci
addikt
válasz
laceszgamer #13455 üzenetére
Hát figyelj, hangtalan kapcsolóüzemű táppal még nem találkoztam. Váltogatja a kitöltési tényezőt, és tudtommal valamelyik a frekvenciát is, az pedig valamit tuti mozgatni fog. Kikapcsolt állapotban alacsonyabb a freki (15 kHz mondjuk), mert ott gazdaságosabb az átalakítás, tehát azt még hallod.
Esetleg valamit kimozgatott, ami korábban a helyén volt. Rosszul ragasztott porvasmag pl.
De majd javítanak, ha nem így van. -
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #13452 üzenetére
Na, kicsit tudok pontositani, gépház oldalát levettem, ugy is hallgatoloztam, mintha a táp bal fele felöl jönne, ahol bemegy a hálozati. VGA két tápcsatiját lehuztam, ugy is megvolt a hang, tehát VGA nem hiszem. Meg emellett amit észrevettem, hogy ha a táp hátulján a gombbal áramtalanitom csak akkor is emgvan a ciripelés, mondjuk azt nem probáltam, hogy huzamosabb ideig kinyomva tartani gombbal, hogy ne mradjon semmi a tradoban. De az létezik, hogy az a angy tekercs zizeg ami a bemnetnél van?
http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/TT_Evo_750/Image07L.jpg
Azokra a magy pirosakra gondolok, arra gondoltam esetleg, hogy azok lehetnek a ludasak, mert ha minden igaz azok mindig fesz alatt vannak, ha be van dugva a táp? -
tornas
őstag
válasz
laceszgamer #12251 üzenetére
Előfordulhat, hogy zizeg a tápod. Leginkább a tekercsek zizegnek. Azt nem tudom, hogy amikor felzizzen 1 mp-re, akkor éppen mit csinálsz a gépen (internet vagy játék esetleg). De talán a BIOS-ban az energiatakarékossági opciók kikapcsolása segíthet. Viszont zizeghet a rögzítő-ragasztók (tekercseken is látni lehet) elengedése miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest