- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #13466 üzenetére
Up.
-
szaszlaci
addikt
válasz
laceszgamer #13455 üzenetére
Hát figyelj, hangtalan kapcsolóüzemű táppal még nem találkoztam. Váltogatja a kitöltési tényezőt, és tudtommal valamelyik a frekvenciát is, az pedig valamit tuti mozgatni fog. Kikapcsolt állapotban alacsonyabb a freki (15 kHz mondjuk), mert ott gazdaságosabb az átalakítás, tehát azt még hallod.
Esetleg valamit kimozgatott, ami korábban a helyén volt. Rosszul ragasztott porvasmag pl.
De majd javítanak, ha nem így van. -
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #13452 üzenetére
Na, kicsit tudok pontositani, gépház oldalát levettem, ugy is hallgatoloztam, mintha a táp bal fele felöl jönne, ahol bemegy a hálozati. VGA két tápcsatiját lehuztam, ugy is megvolt a hang, tehát VGA nem hiszem. Meg emellett amit észrevettem, hogy ha a táp hátulján a gombbal áramtalanitom csak akkor is emgvan a ciripelés, mondjuk azt nem probáltam, hogy huzamosabb ideig kinyomva tartani gombbal, hogy ne mradjon semmi a tradoban. De az létezik, hogy az a angy tekercs zizeg ami a bemnetnél van?
http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/psu/TT_Evo_750/Image07L.jpg
Azokra a magy pirosakra gondolok, arra gondoltam esetleg, hogy azok lehetnek a ludasak, mert ha minden igaz azok mindig fesz alatt vannak, ha be van dugva a táp? -
tornas
őstag
válasz
laceszgamer #12251 üzenetére
Előfordulhat, hogy zizeg a tápod. Leginkább a tekercsek zizegnek. Azt nem tudom, hogy amikor felzizzen 1 mp-re, akkor éppen mit csinálsz a gépen (internet vagy játék esetleg). De talán a BIOS-ban az energiatakarékossági opciók kikapcsolása segíthet. Viszont zizeghet a rögzítő-ragasztók (tekercseken is látni lehet) elengedése miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest