- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence #21 üzenetére
Hol tartasz baker???
-
PH! kedvence
tag
Már majdnem kész vagyok. Egyetlen gondom, hogy nem tudom miképpen lehetne elsődleges vezérlőkártyának a Voodoo-t beállítani. A jobb klikk tulajdonságok ablakban tudok választani a gef4 és a voodoo 2 között, de nem jöttem rá, hogy miképpen lehetne alkalmazni a beállításokat, ugyanis a V2höz egy másik virtuális monitort rendel, ha berakom, hoghy az csatlakozva van, akkor meg már csak a hátteret látom a monitoron, minden más a ,,levegőben'' jelenik meg. Help me!
-
PH! kedvence
tag
Az baj lehet, ha fordítva dugom fel az SLI kábelt?
Pl. lehet olyan, h az egyes Voodoo-hoz a kettes véget dugom és fordítva? Ez is gond lehet? -
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence #17 üzenetére
Hát....esetleg próbáld meg olyan s3 al amiben nincs 3d támogatás......(no azé valamilyen van)
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence #15 üzenetére
VAn valmi fejlmény?
-
PH! kedvence
tag
Na ma beüzemeljük...
-
PH! kedvence
tag
up, tanácsokat várok még...
-
-
fügike
senior tag
válasz
PH! kedvence #10 üzenetére
Azért legalább nézz utána a neten, nincs-e valahol megmelítve, hogy hogyan kell összekötni őket. Rajz, leírás, akármi. Valami csak akad!
-
fügike
senior tag
válasz
PH! kedvence #6 üzenetére
Ez lehet olyan, mint régen a floppycsatlakozó volt, hogy 4 féle képpen is be tudtad kötni, és csak 1 volt jó! nézd meg a csatlakozót, és próbáld meg máshogy rákötni. Az egyik csak összejön!
-
válasz
PH! kedvence #6 üzenetére
Milyen oprendszer? Ha Win98, akkor eredeti gyári driverrel próbáld meg először beröffenteni, és ha azzal megy, próbálkozz többféle 3rd party meghajtóval.
-
fügike
senior tag
Nincs rajtuk hosszú csatlakozó? Mert talán direkt is össze kell kötni a kártyákat...
-
GEIL
addikt
UPP !
A Voodoo 2 SLI-nak !
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence #1 üzenetére
up..mert érdekel.
-
PH! kedvence
tag
Tudom, h van 3DFX téma, de így többen tudnak talán segíteni.
Szóval problémám van. Bekötöttem egy S3 Virge mellé őket... (ez tud 3d gyorsítást, az xp-nek van hozzá drivere) . 1 probléma: nem látják egymást a Voodook SLI-ben. Hátul az s3at összekötöttem a fenti V2vel, arra pedig ráment a moncsikábel. Feltelepítem a FastVoodoo2-t, nézem: SLI mode: not detected...
Ennek leeht az oka a 3d gyorsításra képes S3, vagy esetleg az, h nem teljesen egyformák a karik? Az egyiken van egy Aristo matrica, a másikon nincs, a NYÁK megegyezik, de a kondik száma máshogy van felfestve. Mindkettőn 100mhz-es RAM-ok vannak, de az egyik az Bővithetős, és tele is van Ram modullal, így lett az is 12 megás.
Az előző tulajnak ment SLI-ben.
Lehet,h még egy összekötőkábel kellene hátul? Vagy az S3 Virge a ludas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest