- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
válasz
inf3rno #1052 üzenetére
Tudom, hogy nem szoktak csatlakozót krimpelni rá és jó lenne ha ezt valaki meg tudná magyarázni nekem. A kábelt a szekrényben egy patch panel fogadja és onnan egy rövid kábel megy tovább ahová éppen kell. Ennek mi az értelme? Én a patch panelt kihagynám, semmi értelmét nem látom, csak plusz hiba forrás. Ha az élet úgy hozza, lecsípem a csatit a végéről és teszek rá másikat.
-
Pali79
aktív tag
válasz
inf3rno #1047 üzenetére
Ez még ugyan nem holnap lesz, de azért gondolkodom a CAT7-ben inkább, mert ha bekábelezem a házat ne kelljen 10 év múlva szétrángatni az egészet. Annyival nem drágább a CAT6-tól, hogy nagyon ezen kelljen morfondírozni. Előre szereltet biztos nem veszek, mert akkor sokkal vastagabb cső kellene, így is sok lesz a vésés, inkább felkrimpelem az a pár csatit. A fali csatlakozókba meg úgyis csak bele kell nyomigálni a kábeleket.
@Richard:Igen lesz rack is. Hosszú távra gondolkodom, nem szeretnék pár év múlva átkábelezni.
-
Pali79
aktív tag
válasz
inf3rno #1041 üzenetére
Köszi, én is erre jutottam. A szereléshez is lenne kérdés. Kellene egy krimpelő hozzá, nem akarok egy vagyont ráköltnei, mert azt 10-20db csatlakozót kell feltennem majd. Ezt néztem A képek, szerint az árnyékoló lemezt is ráhajta egyből. Ez jó lehet?
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Most építkezünk és Cat6 kábelt tervezek behúzni. Ott akadtam el, hogy a 305 méteres dobból lehet kapni 27. 000-ért, meg 62.000-ért is. A kettő között is van pár alternatíva... Mennyit érdemes rászánni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- iOS alkalmazások
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- PLC programozás
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest