Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emuriko
csendes újonc
Augusztus végén megkapta az One UI 6.1 verziót is. Ezen meglepődtem, azt hittem már csak 1-2 biztonsági frissítést fog kapni. Sok újdonságot nem hozott. Ugyanakkor eredetileg Android 11-el és nem túl erős hardverrel jelent meg a Samsung Galaxy Tab A7 lite. Az, hogy Android 14 és One UI 6.1-re frissült, pozitív és negatív is egyben. Jó, mert egkapta a legújabb szolgáltatásokat, Android 14-en pedig még évekig futni fog minden alkalmazás, ahogyan ma is szinte minden működik Android 9-en, sőt a régi Android 7-es tabletem is egész jól használható (bár azon már van pár alkalmazás, ami nem telepíthető vagy frissíthető, de sok igen). Másfelől az Android 14 rendszerigénye magasabb, a Tab a7 lite pedig éppen, hogy megfelel ennek. Ez miatt lassabb, lomhább a készülék. Én (is) vettem egy komolyabbat ezért.
Amire kiváló ez a modell, az a streaming és YouTube, meg egyéb videós oldalak és alkalmazások. Az 5:3 képarány nagyon alkalmassá teszi erre, alig van fekete sáv az alján és tetején, ha pedig a kitöltés lehetőséget választom, minimális a levágás (szinte észrevehetetlen). Kompakt mérete miatt pedig könnyű kézben tartani, és hordozni. Ez miatt, vagyis erre tartottam meg.
Amire kompromisszumokkal alkalmas, az a böngészés, közösségi média és levelezés. Ebben lassú, akik gyorsabb készülékekhez szoktak, nekik ez zavaró lesz. De arra megfelel, hogy megnézzük az időjárást, elolvassunk pár cikket még emailt.
Ugyanakkor elég korrekt áron beszerezhető, ár és érték arányban jó választás, főleg ha valakinek elsősorban videózni kell. -
jksx
senior tag
A Tab S7 FE-re sem jött tavaly július óta biztonsági frissítés. Négy év frissítés: bla bla bla...
Érdekesen csinálják, illetve pontosan az, hogy nem csinálják. -
MrOomen
tag
Tab S6-ra meg megragadtunk a 12-es droidnál, és augusztus óta biztonsági frissítés se jött.
A frissítési ígéret teljesült amit adtak, de kicsit visszás az augusztusi megjelenéseknél hogy 2-3 hónap alatt jön is az első főverziófrissítés, így 2 és fél év volt egy csúcsmodellnél, pontosan +1 év biztonsági frissítéssel... -
doooo
veterán
Az régebbi modell, Android 10-zel mutatkozott be, megkapta a maga 2+1 évét.
Mondjuk itt is meglepő ez, de mivel újabb, meg mindenhol elérhető most is, nyilván okkal lepték meg a felhasználókat ezzel. Remélem minden még forgalmazott és frissítési szakaszban levő tablet +1 évet kap. -
mrbego
aktív tag
Jó hír. Bár a Galaxy Tab A7-re meg semmi nem jön már egy éve, megragadt Android 12-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest