- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rlazol
veterán
mindez szép és jó, de mivel a kábelem az egész csati felület egybe van öntve, nem tudom egyesével dugdosni, a ''key'' meg ki van öntve tehát így rádugni nem lehet. Gondulom vlehet kapni ''rendes'' kábelt, de összeköthetem én őket azzal? nem fog senki belehalni (az USB elosztó kevéssé érdekel, az alaplap inkább...)
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem mindig van így egybeöntve (5+4) a csati. Volt már olyan, hogy az érintkezőket egyessével kellett rádugnom, és akkor (is) kimaradt az NC. Őszintén szólva nem tudom mire jó ez az NC. A KEY-nél pedig általában még érintkező sem szokott lenni beforrasztva. Az előző hsz-emben lévő képet egyébként az alaplapom (AOpen) leírásából szedtem. Ez a lap egy AOpen házban van, és az NC ill. KEY érintkezőkön itt sincs semmi.
-
Flashy
veterán
nézd meg a leírásban. sokféle kiosztást használnak, eszközök is mentek már tönkre emiatt.
-
rlazol
veterán
van egy Abit alaplapom meg egy ASUS alaplapi illesztésre csatolandó USB kivezetőm.
A gond az, hogy nem tudom őket összekötni, mert bár mindkettő 5+4 pines illetve lyukas, pont ellentétesek.
Vagyis az Asus
xxxxx
-xxxx
míg az abit
-xxxx
xxxxx
tehát akárhogy forgatom soha nem tudom beledugni!
melyik a szabvány, vagy mi ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest