Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... objektív szempontok alapján ... " - ez aranyos.
Áruld el kérlek, hogy hogyan lehet egy ilyen témában "objektivitásról" beszélni? Tudom nagyon jól, és tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik csak legyintek a hiba hallatán (az más kérdés, hogy lehet azért mert fájna nekik elfogadni, hogy hibás a szeretett telefonjuk, ill. mégsem olyan tökéletes, mint ahogy azt hinni szeretnék), míg sokan - köztük én is - azon a véleményen vannak, hogy ez egy olcsóbb készüléknél sem fér bele.
Nekem nem volt S22-m, de többen is azt állítják (nem én találtam ki), hogy bizony azt is érintette a banános hiba: link1, link2."Máshol nincs." - épp ezért duplán cinkes, hogy a flagship trióból kettő a belépőmodellek szintjét sem ütik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Áruld el kérlek, hogy hogyan lehet egy ilyen témában "objektivitásról" beszélni? Tudom nagyon jól, és tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik csak legyintek a hiba hallatán (az más kérdés, hogy lehet azért mert fájna nekik elfogadni, hogy hibás a szeretett telefonjuk, ill. mégsem olyan tökéletes, mint ahogy azt hinni szeretnék), míg sokan - köztük én is - azon a véleményen vannak, hogy ez egy olcsóbb készüléknél sem fér bele.