Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... objektív szempontok alapján ... " - ez aranyos.
Áruld el kérlek, hogy hogyan lehet egy ilyen témában "objektivitásról" beszélni? Tudom nagyon jól, és tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik csak legyintek a hiba hallatán (az más kérdés, hogy lehet azért mert fájna nekik elfogadni, hogy hibás a szeretett telefonjuk, ill. mégsem olyan tökéletes, mint ahogy azt hinni szeretnék), míg sokan - köztük én is - azon a véleményen vannak, hogy ez egy olcsóbb készüléknél sem fér bele.
Nekem nem volt S22-m, de többen is azt állítják (nem én találtam ki), hogy bizony azt is érintette a banános hiba: link1, link2."Máshol nincs." - épp ezért duplán cinkes, hogy a flagship trióból kettő a belépőmodellek szintjét sem ütik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bestbuy játékok
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Áruld el kérlek, hogy hogyan lehet egy ilyen témában "objektivitásról" beszélni? Tudom nagyon jól, és tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik csak legyintek a hiba hallatán (az más kérdés, hogy lehet azért mert fájna nekik elfogadni, hogy hibás a szeretett telefonjuk, ill. mégsem olyan tökéletes, mint ahogy azt hinni szeretnék), míg sokan - köztük én is - azon a véleményen vannak, hogy ez egy olcsóbb készüléknél sem fér bele.